Teambuilding i Aalborg og Nordjylland

Søger I teambuilding til jeres virksomhed i Aalborg eller Nordjylland? Så kommer TeamZone med glæde til jer!

Med 15 års erfaring inden for teambuilding, teamudvikling, ledertræning og medarbejderudvikling ved vi, at teambuilding skal foregå i nærheden af jer og være tilpasset jeres behov. Derfor rejser vi med glæde til Aalborg og omegn og møder jer i jeres omgivelser.

I Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, finder vi mange spændende områder til teambuilding. Vi har tidligere besøgt Aalborg Vandrerhjem, Hytten ved Hanebakkerne i Skørping, Bramslevgaard v. Hobro, Højgården ved Slettestrand og så har vi selvfølgelig også besøgt virksomheder i deres vante omgivelser. Vi nyder generelt at anvende naturen, da det ofte kan være rart at komme væk fra kontoret. Det vigtigste er dog, at det er et sted, der fungerer for jer – om det er indendørs eller udendørs teambuilding – vi er blot med på råd.

Hvis I har lyst, kan I se billeder og videoer af eksempler på vores udendørs teambuilding og indendørs teambuilding eller læse om vores produkter: Outdoor Teambuilding, Team Cooking, Team Kickoff, Teamprofil og Teameffektivitet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

I er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan drøfte den beliggenhed og det program, der vil passe til jeres virksomhed.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked