Teambuilding i Aarhus og Midtjylland

Er I på udkig efter teambuilding til jeres virksomhed i Aarhus eller Midtjylland? Så kommer TeamZone med glæde til jer!

Med over 15 års erfaring inden for team workshops ved vi, at det bedste sted til teambuilding er i nærheden af jeres virksomhed. Derfor tilbyder vi teambuilding, teamudvikling, ledertræning og medarbejderudvikling for jer i Aarhus og omegn.

Danmarks næststørste by, Aarhus, og de omkringliggende byer, byder på mange gode muligheder for teambuilding. Vi er specielt glade for at benytte os af naturen, da vi mener, at det skaber gode rammer for gode oplevelser. Derfor finder vi gerne et velegnet naturområde i nærheden af Aarhus, så det er let for jer at komme til og fra arbejdspladsen. Tidligere har vi benyttet os af Helnan Marselis hotellet, Marselisskoven, Egå Marina og selvfølgelig virksomheders egne domiciler. Derudover har vi også besøgt omkringliggende byer, hvor vi har benyttet os af Jysk Park og Skovriddergården i Silkeborg, Ravnsøhytten ved Ry, Bissely ved Voerladegård, Lærkereden i Grenå, Laugesens Have v. Videbæk og Hansted Skov ved Egebjerg. Men vi er også åbne for nye områder og idéer – udendørs såvel som indendørs – det kommer an på jer.

Vores produkter

Få et indtryk af vores udendørs teambuilding og indendørs teambuilding på video og billeder.

Outdoor teambuilding

Teambuilding handler ikke blot om at have en god dag sammen – der skal også overføres praktisk anvendelig viden til hverdagen, så både virksomhed og medarbejdere får et konkret udbytte.

Referencer

Det sker bl.a. ved at vi tilrettelægger øvelser, hvor fokus er på klare mål, klar kommunikation og gensidig respekt. Alle kan være med uanset alder og fysik. Den enkeltes styrker bliver gjort synlige og alle i teamet oplever at nogle øvelser er lette for dem mens de i andre giver plads til andre i teamet da den passer bedre til deres styrker.

I løbet af dagen er der plads til at vi drikker kaffe lavet over bål og slutter af med spisning hvor man kan reflektere over dagen.
Læs mere om outdoor teambuilding.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvis det har fanget jeres interesse, så tøv endelig ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om hvilke steder i Aarhus og omegn, der kunne fungere for jer, og hvad vi kan gøre for at skabe et optimalt arrangement tilpasset lige netop jer.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked