Teambuilding i Esbjerg og omegn

Har jeres virksomhed i Esbjerg eller omegn mod på teambuilding? Så kommer TeamZone med glæde til jer!

Vi har 15 års erfaring med teambuilding, teamudvikling, ledertræning og medarbejderudvikling, og vi tager gerne turen til Esbjerg og omegn for at bidrage til jeres udvikling i trygge omgivelser.

Der findes mange gode muligheder for teambuilding i Danmarks femte største by, Esbjerg. Vi nyder specielt at bruge naturen, da vi mener, at det giver et friskt pust i den travle hverdag på kontoret. Derfor finder vi gerne et velegnet naturområde i nærheden af Esbjerg, så det er let for jer at komme til og fra arbejdspladsen. Vi har tidligere gjort brug af Myrthuegaard og Marbækhytten i Esbjerg, Folkeparken i Hjerting, Assenbækmølle Spejdercenter i Tistrup og selvfølgelig virksomheders egne domiciler. Såfremt I har andre forslag til områder til udendørs eller indendørs teambuilding er vi mere end åbne.

Se video og billeder af vores udendørs teambuilding og indendørs teambuilding eller læs om vores produkter: Outdoor Teambuilding, Team Cooking, Team Kickoff, Teamprofil og Teameffektivitet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvis det lyder interessant, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan nå frem til den bedste løsning for jer i Esbjerg og omegn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked