Optimalt fra start med nyt team

For at et team skal fungere optimalt, er det vigtigt, at man kender hinanden godt, og både tager hensyn og udnytter de enkeltes kompetencer bedst muligt.

Med et kickoff arrangement kan både eksisterende teams og helt nye teams få et tilpasset arrangement, der har fokus på kommunikation og samarbejde i teamet, for at optimere den interne respekt og ansvar.

Der kan både være tale om et helt nyt team, der gerne vil have etableret forståelsen for hinanden og samarbejdet, men det kan lige så vel være et team, der gerne vil have finpudset måden, man arbejder sammen på til gavn for både trivsel og resultater.

_MG_1472

Hent produktblad

Outdoor teambuilding

Hos Teamzone arbejder vi med outdoor teambuilding, og vi tilpasser arrangementet, så det passer bedst muligt til det udbytte, I ønsker fra dagen.

Vi arbejder med teambuilding i naturens rammer, og vi finder et sted i jeres nærområde, hvor arrangementet vil foregå.

Typisk vil der være tale om et heldagsarrangement med et program ud fra jeres ønsker. Der kan tages udgangspunkt i en teamprofil, der ofte er et godt omdrejningspunkt for dagens øvelser og sikre et udgangspunkt for, hvad der kan arbejdes med. Profilen vil give gode input til, hvordan hver person i teamet kommunikerer og agerer, og giver en fælles forståelsesramme.

Efter vi har talt om profilerne, vil vi typisk lave forskellige opgaver i teamet. Fokus vil være på, at det er opgaver, der rent faktisk kræver, at teamet samarbejder og kommunikerer godt, og at man får brug for alle typer kvaliteter og indgangsvinkler til løsningen af opgaven. Det handler ikke om at vinde eller være hurtigst, men om at løse opgaverne.

På den måde får man en fornemmelse af, hvordan man kan bruge viden om adfærdsmønstre hos personer til konkret at forbedre samarbejdet i hverdagen.

_MG_1568

Brugbart i hverdagen

Typisk vil en dag blive sluttet af med at tale om, hvordan den nye viden kan overdrages til hverdagen. Det kan eksempelvis være, hvordan man konkret kan ændre på procedurer og hvordan man bedst tager fælles hensyn. En del bliver også opmærksomme på personer, der har styrker, der hidtil er gået spildt, fordi de har været overset i en hektisk hverdag.

Hvis det ønskes kan der foretages en måling af team effektiviteten før og efter dagen, så I kan få konkrete tal på, hvad der er opnået. Denne måling kan også hjælpe yderligere med at sætte fokus på områder, hvor både kvaliteten i arbejdet, samarbejdet i teamet og trivslen i det hele taget kan forbedres.

_MG_1946

Hør mere om teambuilding til nye teams

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked