Håndgribelige målbare resultater

Mange vil gerne se konkrete resultater for teambuilding. Ofte handler det om fornemmelser, når man taler om, hvor godt et team fungerer, og hvor der er stærke og svage sider. Men man kan også lave en måling, der viser, hvor man bør have fokus, og som samtidig senere vil kunne måle, om indsatsen har en effekt.

En måling af teameffektiviteten er en god måde at få et konkret billede af situationen omkring samarbejdet i teamet, som det ser ud netop nu.

En måling af teameffektivitet vil sætte skarpt på, hvordan medarbejderne oplever virkeligheden, og frem for alt hvilke styrker og svagheder de ser team samarbejdet. Det kan være, der er problemer med klare mål, planlægning, kommunikation eller lignende.
teamzone_effektivitet_1360x1100px

Hent produktblad

Måler relevante fokusområder

Rapporten sætter skarpt på 11 konkrete fokuspunkter, som alle har relevans for at have et stærkt team både når det kommer til trivsel, effektivitet, planlægning og kommunikation.
Rapporten kan eksempelvis indgå som del i en outdoor teambuilding dag. Her vil vi typisk starte med at tale om resultaterne, hvorefter teamet skal løse opgaver, hvor der bliver sat skarpt på nogle af de problemer, man gennem teambuilding øvelser kan arbejde med.

På den måde kan man hurtigt og konkret få sat skarpt på problemstillingerne, og hvordan man kan tage hånd om dem. En sådan dag vil typisk blive rundet af med, vi snakker om, hvordan man mere konkret kan håndtere problemerne i hverdagen.

_MG_1856

Opfølgende måling

Efter dagen kan man senere foretage endnu en test, for at se om tingene har udviklet sig i en positiv retning, og i hvor høj grad det er tilfældet. På den måde får man altså helt konkrete data for, hvilken effekt arbejdet med teamet har haft.

Teameffektivitetsmålingen kan let bruges som supplement til en teamprofil, der vil give værdifuld information om de enkelte medlemmers adfærd, og som derfor kan bruges som et godt værktøj til at styrke samarbejde og kommunikation i teams. De to typer profiler bruger samme kommunikationsstil, og mange begreber går igen, og derfor fungerer de godt sammen, men kan også begge bruges hver for sig. Det rigtige valg træffer vi i fællesskab ud fra jeres ønsker.

_MG_1851

Hør om teambuilding med effektivitetsmåling

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked